View Single Post
Staro 05.11.2007., 00:15   #1270
Ivano
Premium
Moj komp

Ivano's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Talking

Bnet, Iskon, Amis, Optinet mi nisu dotupni. Bnet je udaljen od mene 20metara, ali ništa ne planiraju sljedećih pola godine (širiti se). Triplay je trebao doć, jer dolaze u nove zgrade, a ja sam u novoj zgradi na Vrbanima III (da trula voda lol-ajte), ali se dovoljno ljudi nije prijavilo, još, a brijem da ni neće. Metronet nisam ni polušavao jer ne želim davat 200kn za flat. I to je to! Nitko!! Ali nema beda, vidit ću kako će ovo ić, plus frend mi je rekao da mu je frendova mama rekla, koja radi u T-scumu, da poslije 1.1 misle masovno skinut cijene, pa će flat koštat 138kn. Zvao sam T-scum oko tog pitanja, ali zasada se prave glupi.

Evo, baš sam nakon čitanja "franZievog" posta postao prijavljeni T-comovac, a prijavljeni Optimac traffic sam postao prije par dana. Rekli su mi da mi username i password dolazi za tjedan dana, jer samo me moraju stavit u bazu podataka, nakon što im dođem sa dokumentacijom, i odmah mi daju potrebne podatke. Sutra idem do T-scumu, da se prijavim.

Oprostite za noob-ovska pitanja, ali nemam trenutno vremena za čitanje od početka teme, šta su ljudi radili, jer su se ljudi garantno pitali ista pitanja kao i ja, kad su se 1. puta susreli sa T-com/Optima. Jer zaista ništa ne piše na Optimi, da se to podrazumijeva, da se to tako radi. Logično jest, ali nisam znao da se to smije radit "iza leđa T-coma". Jer 1. put se susrećem s ovim. Znači ista stvar kao i kad s T-coma dial-up prelaziš na Carnet dial-up. Nisam znao da je isto kao i sa dsl-om, tj mislio sam da je nešto kompliciranije, jer malo znam o dsl-u.

Hvala na trudu pri objašnjavanju! Svima vama!

[EDIT]: Svi koje zanima ova opcija, i tulavi su ko ja, pa da ne ispituju druge. Ukoliko mislite uzet Optima Traffic, treba uzet Start paket kod T-koma. Ne 5Gb, ili flat. Znam da je malo nelogično zašto ne uzet druge pakete, pa ne koristiti njihove promete ali, ukoliko ne uzmete Start paket, plaćat ćete punu mjesečnu cjenu= promet(T-koma) + brzina(T-koma). Ako hoćete provjerite na njihovim stranicama. Istina je.

Zadnje izmijenjeno od: Ivano. 05.11.2007. u 15:03.
Ivano je offline   Reply With Quote