View Single Post
Staro 04.11.2007., 23:45   #25
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Svakako, Codegen je i mene uveseljavao godinama. I ne samo napajanjima. Uvijek je postojao neki budget limit a stvar je izvlačio upravo Codegen... Zadnje što sam na dotičnom tjerao je 939 konfa, ocana do bola. Nije se bunio, dapače. I dalje preporučam Codegen, kad je budget limit opako strog. Pogotovo kopmplet case (imaju stvarno mrak modela, sa 2 X 120mm mjestom za ugradnju venta) + 400W 12cm vent napajanje. Za te novce... Nevjerovatno. No, kako sam rekao, inspiriran (i jako razočaran, čak i tužan) sljedom događaja u posljednje vrijeme osjećam se dužan upozoriti. Četiri komada, od čega jedan ugrađen u komp bolje polovice, a jedan u komp dobrog frenda, teatralno su napustila svijet funkcionirajućih. Zanimljivo je da se radi o crnim, novijim modelima sa 120mm ventovima, perforiranom stražnjicom, premalom težinom i izuzetno tankim i kratkim kablovima. Oni stari, sivi, i dalje guraju. Ne bih htio da me se krivo shvati, i dalje toplo preporučam Codegen kao budget riješenje, no u ovakvim slučajevima (kad se kupuju komponente koje ne spadaju u budget klasu), možda je bolje rastegnuti se do dotičnog Fortrona. Jeftin je, kvalitetne izrade, jako tih a nudi snagu na najbitnijim 12v railovima i više nego što nude i višestruko skuplja napajanja. Ispričavam se na podužem poluspamu i Codegenu na pomalo teškim mada polu-opravdanim riječima.
Kristijan_7 je offline   Reply With Quote