View Single Post
Staro 04.11.2007., 17:21   #269
destroyer
Premium

Datum registracije: Jan 2005
Na BMW-u nisam jos uspio nis drugo sa strane ostetiti, ali na GT-R jesam... Malo pomalo sam se sudarao ocekujuci totaled, ali samo su stakla pocela pucati i cijeli auto se "skrcio" - vrata su se svinula, sva stakla gotova, sve je visjelo... meni je izgledalo super, a jos mi je bolje bilo kad znam ne moram platiti popravak

e a sto se tice grafike... i ja bi rado na full detaljima... prije par dana sam se tu zalio da mi trza jako i na skroz min detaljima, ali s clockom graficke (15-20% boost frekvencije jezgre i memorije) i RAM boosterom radi na 1024*768, 75Hz, high dmg, high car effect, medium car detail, ostalo sve off

ali to ne trza na onoj speed stazi, na grip eventu trza ko ludo, ali nelogicno.... kad krenem trza, bacim pogled unatrag i vise ne trza... prodjem prvi zavoj "na slijepo" i pocne trzati pogled unatrag... pustim tipku "b" i gledam naprijed, vise ne trza... i tako se izmjenjuje svakih 10-20sec... a mislim ono - WTF?! na speed stazi mi trza najprije, kad svi auti krenu i odvoje se od mene, jos mi trza, probam se ja pomaknuti, pogled iza i naprijed, jos trza pa krenem ja normalno, prodjem prvi zavoj i dalje sve ide ko po loju... nakon toga mogu tu istu stazu odigrati beskonacno mnogo puta bez trzanja...

mislim da je RAM kriv za to, a ne grafa...

e da, kolko vam je maksimalan rezultat na speed stazi? ja sam nabio 1305km/h sve skupa
destroyer je offline   Reply With Quote