View Single Post
Staro 04.11.2007., 15:59   #262
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gaas Pregled postova
Live For Speed
GT Legends
GTR
GTR2
rFactor + pun k modova
Race
Race07
nKar Pro
Richard Burns Rally

pa ono imas materijala...
gas fala lijepo morat cu ja to ponabavljat da vidim jer nekako sam izasao iz stosa unazad par god....

da nesto kazem orginalni NFS a igrao sam sve nastavke NFS od pocetk kad sam bio pican u osnovnoj do sada... najbolji nastavci su bili do NFS porschea....

porsche je izrod na neku ruku od orginalne ideje igre.... onda par godina stanke i sad ovo... mislim samo me zanima koliko ce jos nastavaka izbacit na istu temu sa malim varijacijama.... e to je ono sto me smeta.... zasto neuvedu neke kante od carova i onda da moras sredit porsche gt da se moras trudit ko konj da namjestis da imas jedan auto kroz igru da skupljas za djelove itd... ma ima tu milion stvari... da da da znam reci ce te mi uveli su to... zamislite da mozete u NFS mjenjat gume na autu i sipt razlicita goriva sa raznim svojstvima igra bi bila zanimljiva jer morao bi malo ukljucit glavu dok igras..... ali da zadrzi stih arkadne voznje.... ma jos najbolja arkadna voznja mi je test drive unlimited koji me ugodno iznenadio...... ceste koliko te srce hoce 150 auto misija preko 300komada... ma da ne govorim....
jurbAs je offline   Reply With Quote