Citiraj:
Autor bozzomfeeder
Da ti samo napričam koliko sam stvari napravio da bi memorija radila normalno? Al hej,zašto bi ja trebao gubiti vrijeme na nečemu što sam platio 800 kn i što naravno očekujem da radi?Zašto bi ja grijao stolicu za propuste nekog kome je to posao? Normalno da ću prenjet svoja iskustva na forumu,bar da pomognem nekom nesretniku da naširoko zaobiđe ovu memoriju u kombinaciji sa P35 pločom.I da,nije ovo jednini forum na kojem sam ostavio post o Crucialovoj memoriji.
|
U pravu si! I meni je glupo da nakon što sam radeći zaredaio tih 800 kuna moram se, da oprostite yebati sa modulima, dal će raditi u ovom slotu, dal će raditi u onom slotu i na kraju dal će se klokati(ono svi hvale ballistixe kako se klokaju pa to znaći da se moraju i moji klokati, nemoj mi sad daddy poćeti glumiti da se OC mogućnosti razlikuju od modela do modela, dobro, priznajem da se razlikuju ali to je valjda 5-10%, a ne 20%)Najbolje, ja jućer navećer upalim komp da ću si malo odigrati cod 2 a komp se ne pali, odmah sam znal da je mema u krivu...is da se ja yebem sa modulima, i premještam ih samo da radi....mislim da više nikada neću kupovati P35 i BALLISTIx kombinaciju i svima preporučam da ju zaobilazite u širokom luku...