View Single Post
Staro 04.11.2007., 13:36   #9
drky
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
Ajd napiši molim te točno naziv čitača/pržilice/čega već (moram priznati da nisam baš sve skužio). Zatim reci ima li na tom kabelu (onaj široki tanki, pretpostavljam da o tome govorimo a ne o SATA) jedan ili dva uređaja (hardovi, optički pogoni). Ako je optički pogon iz naslova sam na tom kabelu, podesi ga na Master (staviti jumper na pinove označene slovima MA). Nastavak kad dobijemo malo više preciznih informacija
Eto za pocetak prije nego sta opet budem morao odmontirati pioneer...
Moj citac je i przilica dakle ima sveskupa i citac i przilicu...s jednim kabelom(sirokim,tankim)mi je spojen pioneer i hard disk...dakle posto mi je spojeno to dvoje stim jednim kabelom reko mi je jedan lik da moram premjestiti jumper jer prije kad ga nisam premjestio upalio bi komp i hard disk mi nebi radio(neznam ni ja zasto)kad bi iskljucio napajnje iz citaca hard bi radio i mogao bi uc u windows i onda sam premjestiop jumper na citacu i onda mi je radio i citac i hard disk...no dok sam u windowsima on meni ne zeli citat cd-ove,a dok sam u biosu mi normalno cita svaki cd :S.
Pa sada trazim pomoc dali neko zna u cemu je problem...dali sam mozda nesto krivo spojio il nesto tako slicno
drky je offline   Reply With Quote