View Single Post
Staro 04.11.2007., 13:33   #16
Igneos Eructid
običan user
Moj komp

Igneos Eructid's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Uh, hvala svima, kao prvo. Kao drugo, gledam malo cijene Intela i Amd-a i vidim da je razlika u 2nd lvl cache-u i cijeni, naravno na istom broju hertza. Tako da mi je AMD jeftinija varijanta. Za quad sam cuo da su to samo 2 dvojezgrena zajedno i da je bolje uzet obican dvojezgreni, e6750, ali to mi automatski znaci vise love nego za AMD konfu. A za visak love bih radije uzeo jaci proc i grafulju, bolje kuciste i napajanje, bolji kiler, zvucnu itd...Zasto ste svi protiv jaceg AMD proca? Nisam vidio Razerovo misljenje, bas me zanima sto bi on rekao. Sto se kucista tice, trazio sam celicno kuciste, koje bi zadivilo kakav curetak kad ju i ako bog da, dovedem doma, pa mi je za oko zapelo NZXT Trinity kuciste. Nekako mi je po gustu. Napajanja se bas ne kuzim. U staroj kanti imam MS Industrial i sasvim solidno radi svoj posao. I prije njega je bilo neko no name, pa kad sam spojio komp na agregat, samo ono je krepalo, nista nije povuklo za sobom. Mozda sam imao srece, ali nikad nisam kupovao skupa napajanja i zasad nikakvih problema. Osim toga, buducu kantu cu oc-at odma cim je dobijem, tako da ako rikne u startu, imam garanciju hvala bogu. No da skratim pricu, u Zg radi kompa ne namjeravam potegnut, a Ve-Mil i Hg-spot u Zadru nemaju bas izbor po mom gustu i ne znam da li uopce daju na cekove. Ova firma u kojoj kupujem, Kompjuter, ce mi sastaviti sto god zelim, a ako im se ne isplati narucivati, mogu dodati 50kn za dostavu i nabavit ce mi sto god hocu. Mislim da nemaju web shop. Tako da definitivno kupujem kod njih. Sto se grafe tice, nece se dugo zadrzati u mom kompu, vjerojatno cu kupiti novu kad izadje 9-a serija, tako da mi jaca od 8600GT ne treba, ali mora bit nvidia, ati u moj komp ne ulazi. Sto se ploce tice, bio sam kod frenda kad je svoju MSI plocu nadogradio sa novim biosom preko MSI web stranice, sto je feature koji mi se svidja. Takodjer sam isprobavao i ntune na svojoj kanti, i ne cini se kao losa stvarcica, ako ste polu strucni za oc kao ja. Dakle eto vam malo naputaka sto zelim, ali imajte u glavi da se zelim u birtiji hvalit sa 3D mark rezultatom, naravno 06. Eto, hvala svima...
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote