View Single Post
Staro 04.11.2007., 12:47   #16
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor E4300 Pregled postova
joj, i ja imam problema sa balistixima...pro neće raditi na 1000 CL4 onda malo rade, pa opet malo ne rade, pa se onda neće ni bootati na SPD vrijednostima, shit... pa onda malo mijenjam slotove, užas...dođe mi da ih hitim sa kata na beton i prejdem po kingmax...a vjerojatno loši primjerak, neznam, ak će i dalje za***avat otići ću po kingmax a ovo prodati nekome ko će htjet kupiti, i kojemu će normalno raditi!!!

EDIT:

Sad mi trenutno proc radi na 3,0 i mema na 1000mhz CL4@ 2,3V...prek noći ću testirati sa orthosom(nekih 16 sati) ak se neće rušiti, onda bacim još i memtest i ak radi ostavljam! nakon 2 tjedna ću opet sve testirati i vidjeti dal radi, ak će opet za***avat, prodajem to za 500 kn i kupujem neku drugu memu....btw, kolko se memtest treba vrtjeti da znam da je mema stabilna?
Meni isto...

Citiraj:
Autor Falcone Pregled postova
a ev i mom frendu isto tako... nece bootati na SPD vrijednostima, pa ubaci kingmax.. stavi u biosu vecu voltazu, pa se vrati na crucial i ostali simptomi
Tako i meni.

Citiraj:
Autor Scorpius Pregled postova
Mene isto komp počeo za***avati baš onda kada sam nabavio taj je***i ballistix...
A imam asusicu...
Ponavljam se, i meni.

***es, losi primjerci, bolje recno losa serija.
Trenutno radi na 1050MHz CL5, 2.2 V. Jedva. Nakon sta sam promjenio napajanje tako radi, a mozda ce i sa plocom novom radit brze jer ne boota uopce na CL4. 1050MHz. Pa ni na max od 2.4V.
Tak da... Šparao sam za tu Ballistix, a sad ništ. Al ipak brže loada igre od Corsaira.
IcyTexx je offline   Reply With Quote