View Single Post
Staro 04.11.2007., 10:48   #248
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ljudi ovo je demo mislim mene je najvise razocaralo sto auto ne mogu savit prepolovit itd.... u colinu su to lijepo rijesili ali stvarno igra ima cudnu fiziku u najmanju ruku ja na tipkovnici drzim tipku za lijevo ovaj vrag nece skrenut pa bila bi fora da hoce skrenut i da kad drzim previse dugo da ga on skrene previse pa da se pocne kotrljat... joooj taj NFS ajd jos mi je fora bio MW carbon odigrao radi ostalih nastavaka tako ce biti i sa ovim ako ne poludim i jednostavno ne odigram... sigurno cu pogledat cijelu igru jer me zanima....

ajde ljudi recite mi koja je dobra simulacija auta u zadnje vrijeme? dirt zeznuli nfs ako ovako ostane zeznuli ?! toca bila dobra nekad jakoo davno....
to sa simulacijama auto je stvarno najgora slika FPS-ovi napreduju naprijed bioshock ove god pa sad crysis RPG-ovi idu naprijed evo zadnji je witcher (makar ne igram taj zanr) RTS-ovi hmm starcraft 2 dolazi tiberium wars su zanimljivi ma ima dobrih RTS-ova.... a simulacije pate !!!! jos jedan zanr je jako zapostavljen a meni je krivo a to su avanture... rijetko koja izade a sad se svi furaju na sherlock homlesa tj poirota i eventualno neka replika monkey islanda.... di im je nestala kreativnost? mislim da ih je pojeo kapitalizam svi rade ziheraske naslove za malu djecu...... al dobro tako je kako je FPS-ovi me drze za sada....
jurbAs je online   Reply With Quote