View Single Post
Staro 04.11.2007., 01:14   #1
bozzomfeeder
Premium
Moj komp

bozzomfeeder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Problemi sa Ballistix memorijama

To je jedino pravo ime za memoriju koja radi na jednoj od 4 vrste matičnih ploča,tj normalno posta. Odkako sam kupio ovu memoriju u Linksa prije mjesec dana,sami problemi i glavobolje. Prošao sam sve od sumnje na napajanje,promjenio TRI ploče(P35C-DS3R)-jer kao SVEMOĆNI Ballistix ne može da ne radi. Par suludih činjenica:
*Prijatelj i ja smo kupili po 2 GB,sve ukupno 4 sticka od 1GB,nakon 15 dana imao sam probleme,ploča uopće nije htjela postat(ekran se ne pali,svi ventilatori vrte,kao da je ploča mrtva)Sutradan odluče proraditi nakon šta su prenoćili van kompa.
*Uzmem kod njega jedan stick,zamjenim sa svojim,čisto da izmješamo memoriju,kod njega opet sve savršeno radi dan dana(ISTA PLOČA P35C-DS3R)Kod mene,naravno ponovno problemi nakon 2,3 dana.
*Odlučih zamjenit memoriju nakon promjenjenog napajanja i 3 matične,testiram je na Gigabyte 650-Sli ploči,Gigabyte 690i,te ponovno na P35C-DS3R(prijateljevoj,na kojoj urendo radi!)
*Ostao sam s memorijom koju sam platio 800 kn,a mogu je prodat za jedva 60% cijene,u Linksu misle da sam smješan,jer naravno memorija radi.
bozzomfeeder je offline   Reply With Quote