Citiraj:
Autor Sam Fischer
A jeli? Pa samo sam htio rec da smatram da je igra optimizirana i da mi se to sviđa...
|
Da bi i mi ostali mogli vidjeti da je igra optimizirana (što btw već znamo) morali bi znati tvoju konfiguraciju a ona nije vidljiva ni u potpisu ni pod Moj komp. Zašto odmah skačete na zadnje noge kad vam netko uputi kritiku?
Citiraj:
Autor Sam Fischer
A ako se ti zapitas kakvu bi korist mogao imati od svakog posta ovdje na PCE, bogami zanimljivo ti je u životu 
|
Pa i je mi zanimljivo i bez PCE. Ono što sam htio pokazati je da malo razmislite prije nego nešto napišete. Naravno da ne očekujem da od svakog posta imam nekakvu koristi, ali postati ovakav post kao ti je potpuno besmisleno.
Citiraj:
Autor Sam Fischer
Međuostalom, postam ovdje tako često ono...spamam ko lud...Da ne smijem vise ni post napisat 
|
Nisam niti rekao da spamaš kao lud, samo si naletio. Već duže vrijeme viđam ovakve postove i čini mi se da ih ima sve više. Stvarno mi nije jasan poriv koji ljudi imaju za takvo što. Prije nego me napadneš/napadnete koji je moj poriv da gunđam je nastojanje da se smanji broj postova koji su besmisleni. Ponavljam ne tražim dubokoumnost samo malo samokontrole.
Ispričavam se na off topicu u ovom i prethodnom postu.