View Single Post
Staro 03.11.2007., 10:50   #10
Branimir H.
Registered User

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Dakle zanima me jel netko ima informaciju kad bi navedeni pda trebao doci u nase ducane i po kojoj cijeni bi se trebao prodavati?
Ja sam ga kupio u Ljubljani pred cca 3 tjedna, cijena je bila 825 eura. Besplatno sam dobio sd karticu od 1 GB i auto punjač. Minus njihov DDV plus naš PDV (i nešto malo carine, obzirom da porijeklo nije EU) izašlo me u konačnici slično kao da sam ga kupio tu. Ali tko bi čekao.
A zašto sam prijavio, zato jer sam ga platio biznis Amexom, a račun od carine i pdv-a stavio u trošak obrta. Naravno, kad platim račun od amexa sa žiro računa i to ću strpati pod trošak poslovanja.

Što se tiče samog uređaja, vrlo sam zadovoljan, iako mislim da bi malčice jači procesor riješio povremena kratkotrajna "zaglavljivanja". Baterija drži oko 5 dana, uz prosječno gsm-iranje i većinu vremena provedenu na stand byu. Integrirani gps sa Adriaroute kartom na sd kartici radi odlicno. Kao stari Ipaq korisnik (3630 i 3970) bio sam malo skeptičan zbog veličine ekrana, ali sad mogu reći da je odličan, bolji nego na 3970, sa gušćim pikselima i boljom osvjetljenošću. Tipke na prednjoj strani su odličnog rasporeda, a qwerty tipkovnica je malčice nepraktična. Nije problem u veličini, nego bi za moje debele prste tipke trebale biti ispupčenije.
Branimir H. je offline   Reply With Quote