View Single Post
Staro 03.11.2007., 09:15   #77
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Instalirao ubuntu na Moj Komp, driveri za grafu su fglrx. Probao preko konzole napravit apdejt drivera ali javlja mi isto kao i Pantera-N-u: couldnt find package fglrx. Imam Advanced desktop settings i tam sam ukljucio 3d rotirajucu kocku, no kad odem u appearance-->visual effects-->custom kaze mi "Component service not installed". A od compiza sam instalirao core, compiz, compizcore-settings-manager, compiz-gnome, compiz-plugins i compiz-fusion-plugins-extra. Vjerojatno je povezano s ovim...uglavnom cim micem neki prozor po ekranu cpu skoci na 100% i opcenito mi se sve cini lijeno i sporo (najobicniji 2d desktop zasad). Kad sam u screens and graphics --> graphics isao na test, dobivam samo crni ekran. Kaj radim krivo?

Nadalje, nakon nekog vremena (imam jednu NTFS particiju na kojoj je muzika pa browsam file managerom i pustam) ne zeli otvoriti nista, samo javlja too many open files. I ako imam serece dovoljno je ctrl-alt-bksp i ulogirat se nanovo. Al se zna dogodit da lupim ctrl-alt-bksp i ostane crni ekran. Jel ima lijeka?

Hvala!
Matesonik je offline   Reply With Quote