HG spot ČK
pon: zovem u vezi odredjene zvucne kartice. Imamo jos jednu ali u Zagrebu. Doci ce u srijedu. Tip zapise ime , rezervira.
sri: Zovem u srijedu oko 13h, tip kaze : evo za 1 sat je kartica kod nas. Za jedan sat tip veli : zao mi je, kartica nije dosla, izgleda da ju je netko uzeo prije nas u Zagrebu (azuriranje internet stranica i skladista ne funkcionira bas najbolje.
čet: zove mene neka poznanica da joj nabavim neki digitalni fotic do 1500kn. Na cjenicima imas ko u prici a u ducanu nitko. I evo čuda u HGu odredjeni Olimpus, lijepi crveni, imamo ga. OK, kazem, rezervirajte ga. Dajem podatke i najavljujem da sutra dojdem po njega.
pet: ulazim oko podneva u HG. lik1 pokazuje nekoj gospodji kako se rukuje sa Olimpusom, crvenim. Lik2 me pita sto zelim. Kazem, dosao sam po Olimpus koji sam rezervirao. Lik2 promjeni boju lica, zeli nesto pitati lika1, ovaj ga odfaka kao cekaj da gospodji objasnim kak se rukuje sa foticom. cekam nekih 5 minuta. Lik1 zavrsi i pita Lika2 sto zeli. Ovaj ga pita:kaj nisi vidio cedulju na foticu da je rezervirani? Lik1 odgovara:nisam. Lik2, pun neugode, se obrati meni i veli mi da mu je zao ali fotic je prodani... LOL ..pred mojim ocima. Lik2 mi takoreci na koljenima obeca da ce fotici stici sutra iz ZG, ali nema crvenih. Ajde moze srebrni.
sub: dojdem u HG, i stvarno, stigli fotici i kupim.
Mislim, ne bih htio komentirati ovakvo poslovanje i trgovinu.