Citiraj:
Autor JIM22
Ja imam 2.05 i ima test, može sam ugasit ovaj test, da možeš još dignut frekfencije.
Riva->power user->rivatuner\overclocking\global otvoriš na+ i imaš prvo postavko disableclock test. Kad je prazno onda je uklučen a kad je 1 je izklučen.
Za crysis ne znam. Možda ti kumpjuter nema dovolno napona. ovaj chiftec nije baš nešto. Obvezno zamjeni, bolji ti je dosta LC550W GP.
|
OMFG, pa nisam od jucer... "kompjuter nema dovoljno napona"... nemam komentara.
2.06 nema test, i to je ono sto meni fali zapravo, jer mi se ne da za svakih 20MHz pokretat igra...
2.05 ne radi sa 8800gt, posto je nova grafulja.
i za power user znam... to sto sam relativno mlad ne znaci da ne znam, bas naprotiv.
inace, clock test je po meni od svih onih atitoola i inih bezvezarija koji sami traze max clock najbolji, ne zmrzne komp i radi... kad mi javi da nije proso test onda znam da nesto nije u redu, da moram smanjit klok.
dakle pitanje i dalje ostaje: kako naci rezultate testa crysis? zapisuju se negdje u txt neki fajl?
jedini razlog zbog kojeg bi zamijenio napajanje danas je buka koju proizvodi vent, niti jedan drugi razlog ne mogu naci... napajanje gura savrseno konfiguraciju iz potpisa...