View Single Post
Staro 02.11.2007., 18:48   #61
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor JIM22 Pregled postova
Ja imam 2.05 i ima test, može sam ugasit ovaj test, da možeš još dignut frekfencije.

Riva->power user->rivatuner\overclocking\global otvoriš na+ i imaš prvo postavko disableclock test. Kad je prazno onda je uklučen a kad je 1 je izklučen.

Za crysis ne znam. Možda ti kumpjuter nema dovolno napona. ovaj chiftec nije baš nešto. Obvezno zamjeni, bolji ti je dosta LC550W GP.
OMFG, pa nisam od jucer... "kompjuter nema dovoljno napona"... nemam komentara.
2.06 nema test, i to je ono sto meni fali zapravo, jer mi se ne da za svakih 20MHz pokretat igra...
2.05 ne radi sa 8800gt, posto je nova grafulja.
i za power user znam... to sto sam relativno mlad ne znaci da ne znam, bas naprotiv.

inace, clock test je po meni od svih onih atitoola i inih bezvezarija koji sami traze max clock najbolji, ne zmrzne komp i radi... kad mi javi da nije proso test onda znam da nesto nije u redu, da moram smanjit klok.

dakle pitanje i dalje ostaje: kako naci rezultate testa crysis? zapisuju se negdje u txt neki fajl?

jedini razlog zbog kojeg bi zamijenio napajanje danas je buka koju proizvodi vent, niti jedan drugi razlog ne mogu naci... napajanje gura savrseno konfiguraciju iz potpisa...