Citiraj:
Autor killerbee
Hard disk:
Sad veliš da je hard premalen, a u prvom postu si napisao da imaš još jedan od 120GB i 160GB. Ako ti je ovaj 320GB premalo, uzmi još jedan i spoji ih u RAID 0.
SLI:
Nemoj slagati SLI osim ako ne radiš na više monitora ili hoćeš nabijati 3DMark bodove. SLI je potpuno neisplativ, a što je najgore performanse SLi-a u odnosu na jednu VGA nisu previše primamljive. Tako da ostani na jednoj VGA.
RAM:
Ovo u vezi 4GB RAM-a je malo bezveze osim ako misliš imati 64-bitni OS jer on jedini može prepoznati i iskoristiti tih 4GB (32-bitni OS prikazuje 3.3Gb otprilike).
Kandalf:
Nemoj uzimati vodenog Kandalfa, jer vele da hladi loše, bučan je. Sigurno da će Ultra Extrme hladiti bolje. Ako te toliko privlači vodeno, onda uzmi stvari iz EK water. Kolege jako često kupuju od njih i svi su prezadovljni s uloženo-dobiveno.
|
Nisam ni mislio sada SLI nego kasnije ko zna što će biti pa da imam tu opciju.
A za RAM-e jer ću si staviti Vistu Ultimate-znam da je siti k**** ko xp ali da malo isprobam a i da ne moram kasnije brinuti za to.A vidiš zbilja bi mogao ueti samo 2 gb ballistx-a a kasnije možda kupiti taj još jedan ako zatreba.
A za kućište više ni sam ne znam...neki mi kažu da je odlično,da dobro hladi quad a neki da baš i nije nešto a i kućište mi odlično izgleda...možda da onda uzmem Thermaltake VA8000BWS big tower Armor + 120 Ultra extreme...jel cijenovno je tu negdje čak mi je ovo malo jeftinije