Malo je potrajalo dok sam stigao isprobat igru.....
Ujutro sam malo probao, pa da napisem neke dojmove.
Probao sam demo i nisam bas bio nesto previse odusevljen. Kao sto sam napisao,nema bas pravi osjecaj RPG, nego mi je osjecaj vise nekako FPS style.
Od sest mogucih klasa, ja sam se odlucio za Engineer, jer ima na raspolaganju sva Range oruzja + backup u vidu razlicitih Drona. Odmah u startu na raspolaganju ima Drone koje usporavaju protivnike 20%, ali cim skupim prvi level up mogu investirat u Drone sa Laserom koja vec sluzi svrsi uklanjanja protivnika.
Tako da koncept djeluje dosta dobro.
Imam 3 drone koje usporavaju protivnike + 1 sa laserom i moja malenkost sa 2 pistolja i cistim monstere kao od sale. Stim da sam tek LVL3 i jos se nisam maknuo sa one prve stanice, cca 30min igre.
Grafika mi se cini malo ispeglanijom nego u Demo-u, na konfi iz siga, na 1280x1024 sve na high, i 4xAA igra leti, nazalost zaboravio sam gledat broj Frameova, samo sam sad bacio oko na misiji di treba skupit one Capacitatore da mehanicar popravi vrata i u povratku kad sam umlatio sve monstere je bilo 160 Frame-ova.
Nakon odgledanih CGI filmova, lagat cu ako cu reci da nisam ocekivao nesto vise, ali opet da me netko pita sta sam to vise ocekivao, bas i ne bi znao reci.
Jer igrivost je dobra, grafika je ok,mozda eventualno monotonost nivo-a, ali to je tesko reci nakon 30min igranja.
Ja nisam bas neki fan DIablo serijala, Vise volim Fallout i morrowind ili oblivion.
Ali nemogu reci da je igra losa, definitivno ce se svidjati i onima koji inace preziru RPG, jer ju je moguce igrati kao Cisti FPS, uz bonus skillova i razne opreme. Ja je recimo igram kao FPS i mogu iskreno reci da uzivam, znam da je necu brzo zavrsit, kao npr. COD serijal ili MOH serijal ili bilo koji drugi FPS koji rijetko ima vise od 8-10h gameplay-a.
Opet je moguce igrati je i kao klasicni RPG sa magijama, macevima i svime ostalime sta vec spada u klasicni RPG.
Iskreno preporucam da je svatko tko je u mogucnosti proba, i da definitivno ne odlucuje o kvaliteti igre na temelju iskustav iz Demo-a.
Tako da vjerujem da je ovo jedan od naslova koji ce igraci ili obozavati ili mrziti iz dna duse.
P.S.
SS za sada nema, jer nisam jos dosao do nijednog novog podrucja kojeg nije bilo u Demo-u, mogu jedino slikat sebe sa svoje 4 drone.
Samo neka mi netko kaze gdje da stavim slike, jer znam da neki preziru "imageshack", pa dajte neku preporuku gdje da uploadam slike.
Ako jos netko ima nekih podrobnijih pitanja, pitajte.