Citiraj:
Autor De5tr0yer
ovo kuciste je jako blackbird002 wannabe, bar sto se mene tice
ovaj sistem za hardove sa ladicama mi se cini fenomenalan
EDIT: AARGH, kako su na reviewu prvom kablove syebali, isuse, a jos napravljeno da se moze lijepo provuc kabel da se ne vidi... (5.str)
|
Budi uvjeren da su diskovi ko mrtvi u tim ladicama.Nemaju dodir sa samom ladicom nego leze na jako mekanim silikonskim distancerima tako da je rjesenje toga barem vrhunsko.
To sto je napravljeno da mozes provuci kablove ne znaci i da stvarno funkcionira.Naime case ima the most retarded nacin zatvaranja bocnih stranica.Neka samo jedan kabel sa straznje strane nije na mjestu ili previse viri zaboravi o zatvaranju kucista.
I da tunel za grafe prakticki nije ni tunel.Onak stoji tamo cisto tako, neku funkciju tuneliranja bas i nema.
Sistem hladjenja diskova je never seen before.Ispod dijela gdje su smjesrtene ladice diskova se nalazi prostor, nesto kao dupli pod koji zavrsava u onom mountu za vent na dnu kucista.Desno od napajanja.Koliko u biti ima utjecaja na hladjenje diskova iskreno nemam pojma jer druzenje sa slozenim kompom u radu je stvarno kratko u mom poslu.Ali i u funkcionalnost toga takodjer sumnjam.
Sve u svemu kad sam ga stavio na stol ostao sam zabezeknut ali kad sam ga otvorio pocela su pitanja.