View Single Post
Staro 01.11.2007., 19:30   #101
destroyer
Premium

Datum registracije: Jan 2005
haha! radi!!! woohoo! hvala puno lakse cu docekati demo verziju do sutra :P

edit:
izgleda ko cijela verzija ima oko 10 auta, par cudnih utrka, a najbolje od svega je mogucnost driftanja u zavoju ako duze driftas, vise para dobis nakon utrke.. ali je malo bed igrati to na mobu.. pojavi se neka crta na kojoj vidis kolko ti se auto okrece... ako ga previse okrenes, prevrnes se i paf! izgubis 5 sekundi... damage nije tolko sredjen na mobu, odnosno, preslaba je grafika :P i vidi se da su protivnici jaki, odnosno, ne mozes dostici protivnika samo s pritisnutim gasom, nego treba dragati iza njega ili nitro.. Dakle, ako je neki protivnik daleko ispred vas, ili pritisnete nitro, ili sto je jos bolje, izmjenjujete se s drugim protivnikom - on vas draga i prodje vas, pa vi njega i sve do dok ne dostignete sljedeceg.. jedino je muka odvojiti se od protivnika...

Jedva cekam da se pojavi demo za PC.... btw, imam sony ericsson d750i (star skoro 2 godine) pa svi s novijim sony ericssonima mozete probati igru!! meni malo zvuk steka (kasni za slikom) ali je ovak ok muci me malo sto zdere bateriju ko ludo pa igram s punjacem u mobu :P

Zadnje izmijenjeno od: destroyer. 01.11.2007. u 19:57.
destroyer je offline   Reply With Quote