View Single Post
Staro 20.02.2004., 15:14   #6
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Isus
Joj kaj kenjkate ko da je to nek mudrost.

Imas na www.amd.com poketene slikice

a ja cu ti napisati:

Pasta: Stavi samo kap na sredinu jezgre, uzmi neku plasticnu karticu ( Zdravstenu npr ili bon od moba) i razmazi pastu ´ravnmjerno po jezgi, tooliko da na P4 ne vidis vise slova a na AMD u onu malu oznakicu, ak vidis to stavi jos smao malo i razmazi.

PROC Na socketu imas rucicu nju dignes i izvadis stari proc, zapamti si kak je bi okrent isto tako stavi novi proc, jednio ce ak je pravilno stavljen, zatvori rucicu i to je to.

Cooler cooler stavi okomito na jezgru, straznjie drzace prikvaci za kukice NEMOJ! nakosavati cooler, kad si to napravi zemi neki srafciger ( odvijac ) s ravnom glavom zakaci za utor na polugi koja drzi cooler ( ili ak imas rucicu nju stavi na kukice i zatvori), i pritisni polugu preko kukcie dok se ne kakaci mozda ces se malo najebat al ces uspijeti, i to je to.

Svakao si pogedaj na www.amd.com filmic

Svaka čast - samo kaj mi ne pada na pamet savjetovati čovijeka koji je ( a ovo govorim bez sarkazma ) noob u ovim stvarima. Ako nekaj zajebe - a svi smo dosta zajebali i tak učili - onda sam ja kriv kaj sam mu reko kak.

Ne želim da me netko proklinje zbog savjeta.

FYI
Paske je offline   Reply With Quote