View Single Post
Staro 01.11.2007., 15:42   #449
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor vipjerry Pregled postova
0 bodova i kod mene (Centar).
Zvao sam službu za korisnike i kažu da imaju tehničkih problema i da neće ispoštovati rok 1.11 te da će brzine biti podignute u narednih par dana.

Eto uživajte počinje novi mjesec pa plaćajte cijenu za više i dobite manje. Dobra im je fora sa onim do 8mbit/s što znači da plaćate 180kn imali vi 64 kbit/s ili 8mbita njima je to isti ****c i ista cijena (ne smrdi li tu nešto).

LOLčina

P.S. Legendi gore koja brani tcom samo poruka - prijatelju budi ti samo jazavac ali ne moraš nas podcjenjivati i kao praviti se pametan i nešto smirivati jer ako ti dozvoljavaš da te netko zlostavlja, mlati i pravi budalom onda samo izvoli neka te prebijaju kako god želiš, uzimaj strgani maxtv lošu liniju, groznu uslugu i uživaj u tome ali dozvoli da drugi ljudi koji su malo pametniji, osvješteniji i željni promjene odaberu nešto bolje za isti novac ili da im se bar pruži ta mogućnost.
Povrača mi se od takvih letargičnih likova kojih je naša zemlja prepuna i zato nam je kako je jer svi guzice nitko voljan da poduzme nešto da se stanje promjeni.

heheh ajde molim te samo mi reci sto ti njima mozes napravit? zvat ih samo ce ti spustit slusalicu i da predes kod drugih njih boli uho za jednog kad ih imaju dovoljno i ja sam ljut na njih po pitanju tih brzina meni su ukrali 60kb/s pa sto da radim reci ce mi a gospodine imate 740kb/s a sad sto vam jos fali 60kb/s koji ste imali zalim slucaj..... i ona rijec DO ti kaze da ih nemos tuzit niti im ista napravit e o tome se radi... meni su digli brzinu 10.10 sto gore napisao ali ja nisam diza sa 1 na 8 kao vecina ovdje prisutnih nego vec duze vrijeme imao sam 3 i meni su u 4mj kad su dizali brzinu me zezali do 20-etog u mjesecu... i ja sam mracio zvao ih i svaki puta dobio odgovor gospodine mi tu nemozemo nista napraviti.... i otpile te zato kazem ljudi imate strpljenja jer da ih sad zovete svaki dan 100 puta i isto pitanje necete sa time nista postic... btw uvijek postoji optima metronet itd itd... ima drugih ako ti se sve gadi imat za 180kn tj 320kn mjesecno sa flatom onda predi u iskon i druge ili cekaj!!!

@japa meni smanjili tako speed sunce im njihovu al dobro sto je tu je
jurbAs je offline