0 bodova i kod mene (Centar).
Zvao sam službu za korisnike i kažu da imaju tehničkih problema i da neće ispoštovati rok 1.11 te da će brzine biti podignute u narednih par dana.
Eto uživajte počinje novi mjesec pa plaćajte cijenu za više i dobite manje. Dobra im je fora sa onim do 8mbit/s što znači da plaćate 180kn imali vi 64 kbit/s ili 8mbita njima je to isti ****c i ista cijena (ne smrdi li tu nešto).
LOLčina
P.S. Legendi gore koja brani tcom samo poruka - prijatelju budi ti samo jazavac ali ne moraš nas podcjenjivati i kao praviti se pametan i nešto smirivati jer ako ti dozvoljavaš da te netko zlostavlja, mlati i pravi budalom onda samo izvoli neka te prebijaju kako god želiš, uzimaj strgani maxtv lošu liniju, groznu uslugu i uživaj u tome ali dozvoli da drugi ljudi koji su malo pametniji, osvješteniji i željni promjene odaberu nešto bolje za isti novac ili da im se bar pruži ta mogućnost.
Povrača mi se od takvih letargičnih likova kojih je naša zemlja prepuna i zato nam je kako je jer svi guzice nitko voljan da poduzme nešto da se stanje promjeni.