Sve je to igra mačke i miša.
Oni na ovaj način pokušavaju održati što više korisnika na svom priključku a u biti ih samo odbijaju. Pa sjetite se zadnjeg povećanje brzina, šta su ljudi sve pisali po forumima o t-com-u i opet se nisu naučili. Pametnije bi im bilo da su podignuli brzine a da nitko nezna za to povećanje, pa da onda kažu "IZNENAĐENJE, BRZINA VAM JE VEĆA - BESPLATNO!", ja mislim da bi svatko od nas pohvalio tako nešto, a ovako samo imaju problema sa krajnjim korisnicima.
Tko got da radio posao PLANERA i REKLAMERA u t-com JAKO LOŠE ga rade.
Ma dobro da, treba ih razumijeti. Ali gdje je t-com bio kad je nas trebalo razumjeti. Mi smo morali plaćati one pozive prema satelitskim internet vezama zbog onih virusa, i nisu se udostojili zabraniti pozive prema tom broju iako je cijela hrvatska pričala o tome, nego su se pravdali da nemogu to napraviti DOK je optima to riješila u 5 minuta... Ja t-com neću niti razumjeti niti hvaliti dok got se neke stvari ne promjene u menadžmentu i njihovoj općenitoj politici ( ili ako ga ja ne preuzmem

) jer njih jedino konkurencija tjera da se razvijaju, a bez nje bi dan danas bili na modemu. I onda neka mi netko kaže kako T-COM brine o svojim korisnicima...