View Single Post
Staro 01.11.2007., 02:24   #430
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
molim ljepo ... da njim je stalo do korisnika u Hrvatskoj nebi trošili veliku lovu na glupe TV reklame nego bi istu uložili u infrastrukturu i doveli ADSL i u zadnje i najmanje selo u Hrvatskoj ak je potrebno ... dosta da samo 6 meseci ne reklamiraju i skupili buju dovoljno para za to

.. isto tak nam ne moraju slati signal van Hrvatske i onda natrag u Hrvatsku ak ja iz Hrvatske oču pristupiti serveru koji je u Hrvatskoj

.. i da njim je stalo do korisnika nebi njim u help centru radili studenti kojima su gurnuli power point prezentaciju pred nos pa nek s tim probaju ljudima pomoči nego bi imali ljude koji su kvalificirani za to .. na ovaj nacin niti korisnik ne dobi pomoc kad ju treba a i jos ni kriv ni duzan student koji sluzi za zivot dobi jezikovu juhu

Dal moram spomenuti rezanje kablova drugim operaterima i onemogucavanje drugih operatera da postave svoju kable ili kaj vec trebaju jer T-com svojata nekaj kaj nije njihovo nego pripada nama

i da na kraju opet na lovu ... od sve te silne love koju služiju i kradeju od nas mogli smo imati infrastrukturu i brzine od kojih bi se ostale zemlje Europe posramile .. ali od toga nič jer njima je samo do profita ali ne i zadovoljstva korisnika ... nažalost oni uspješno pereju mozak večini Hrvata sa svojim MAX adsl i sličnim reklamicama

P.S.

ispričavam se na offtopicu

Slazem se sa tobom definitivno i to stoji evo u osijeku postoji optika tj postavljena je ali se ne koristi vec par godina je u zemlji ali niko ju ziv ne koristi zasto ???? pitam se ali eto odgv je sto smo mi budale to prodali svabama koje boli kita za nas samo vuku lovu van iz drzave i to je to....

t.com ce propast onog trenutka kad izgubi mnopol nad kablovima tj infrastrukturom a ako dobije infrastrukturu onda ce u nju i ulagat to je sve tako jasno ko dan zato se nista i ne radi po tom pitanju.... ma meni se svi oni gade trebali smo mi napravit ko varazdin izgradit svoju optiku u infrastrukturu i to je to.... ko ih sisa... i onda lijepo grad to iznajmljivat amisu optimi ili kome god.... totalno nebitno..... tj tko najvise ponudili ili grad uvest svoju mrezu i postat provider

druga stvar meni je rekao tehnicar to preko tel ne znam ga osobno niti privatno nego eto komentirao sam sa njime trenutno stanje....

po pitanju studenata slazem se ja sa njima u opce ne zelim razgovarat jer se bolje kuzim u to sve nego svi oni CAST iznimkama kojih ima ali u mizernom broju.....

samo sam htio reci sa tekstom gore da brzine ni drugdje nisu bajne a sve ovo treba sjest na svoje mjesto polako ce grad po grad dobivat adsl2+ (makar ga testiraju oko 1god vec) samo za to sve treba strpljenja prije 4god 90% ljudi nije ni znalo u hrv za adsl ili dsl a mozda 1%njih ga je imalo doma!! daleko smo mi napredovali u kratkom vremenu...

po pitanju reklama imas pravo definitivno ali oni tim reklamam privlace nove kupce koliko je nas osim na ovom forumu koji imamo neke veze sa netom i racunalima??? malo mozda toliko malo da smo mi jednom t-com nebitni.... njemu je bolje imat 100 000 malih korisnika koji imaju start pakete i 1mbs tj sad 2 nego 1000 nas koji imamo flat sa mjesecnim prometom oko 400gb i brzinom 3 tj 8!!! o tome se radi.... ti startovci im manje opterecuju vezu i sve to... ma to je sve politika....

@zlo slazem se sa tobom smanji paket na 8 i to je to... drugo ti nepreostaje.... ja razumijem vase frustracije oko te brzine i svega toga imam ih i ja ali jednostavno nekako se covijek navikne na sve to sto nam t.com spremi tokom godina.....
jurbAs je offline