View Single Post
Staro 01.11.2007., 01:31   #429
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
evo posto sam vidio svega i svaceg da nekaj napisem imao sam 7600 DSLAM vezu jako dugo tj 7.6mbs i sad mi smanje na 7072?!?! imam max tv itd... u biti sheram brzinu sa max.tvom.... nebitno ali prvo sam imoa vecu sad mi smanje ?!!?!? WTF?! ajd dobro boli me kita imam bar 740 750 kod skidanja nije strasno.... ovako razgovarao sam sa tehnicarom iz t-com.a i lijepo je rekao
max brzina na BAKRU je 8.5mbs znaci 90%ljudi nikaj od 16!!!!!!
njih infrastruktura muci....

jos mi je rekao da je upitno hoce li stici do 15.11 sa kompletnom prosirenjem brzine ali dobro meni je realno 1.12 nekako....

jos nekaj da napomenem ako ste ikad radili speedtest a sigurno jeste koij je prosijek europe? ja mislim da je oko 450kb/s jel tako? a mi smo sirotinja naspram jedne njemacke francuske UK kod kojih je NORMALNO da nemas isporucenu max brzinu i korisnici su se i tamo poceli buniti oko toga svega...

jos da napomenem ljudi ajde razmislite malo dobivamo to badava to povecanje sa 3 na 8 ili sa 1 na 2 jel se nama racun sa time povecao? nije! a sad svi kenjate po t.comu radi toga sto svi nemate istog momenta tu brzinu. a prije 2mj vam bila dobra i 1mbit ili 3.... znate onu poslovicu poklonjenom konju negleda se u zube... i malo razumite i t-com ima oko 200 000korisnika i sad svima njima treba povecat brzine.... malo su se preracunali i zagrizli preveliki komad ali prozvakat ce oni to kad tad.... zahvaljujem

(ne radim u t-comu i nemam veze sa njima ) ali ja ih pokusavam razumjet imajte strpljenja i volje.

molim ljepo ... da njim je stalo do korisnika u Hrvatskoj nebi trošili veliku lovu na glupe TV reklame nego bi istu uložili u infrastrukturu i doveli ADSL i u zadnje i najmanje selo u Hrvatskoj ak je potrebno ... dosta da samo 6 meseci ne reklamiraju i skupili buju dovoljno para za to

.. isto tak nam ne moraju slati signal van Hrvatske i onda natrag u Hrvatsku ak ja iz Hrvatske oču pristupiti serveru koji je u Hrvatskoj

.. i da njim je stalo do korisnika nebi njim u help centru radili studenti kojima su gurnuli power point prezentaciju pred nos pa nek s tim probaju ljudima pomoči nego bi imali ljude koji su kvalificirani za to .. na ovaj nacin niti korisnik ne dobi pomoc kad ju treba a i jos ni kriv ni duzan student koji sluzi za zivot dobi jezikovu juhu

Dal moram spomenuti rezanje kablova drugim operaterima i onemogucavanje drugih operatera da postave svoju kable ili kaj vec trebaju jer T-com svojata nekaj kaj nije njihovo nego pripada nama

i da na kraju opet na lovu ... od sve te silne love koju služiju i kradeju od nas mogli smo imati infrastrukturu i brzine od kojih bi se ostale zemlje Europe posramile .. ali od toga nič jer njima je samo do profita ali ne i zadovoljstva korisnika ... nažalost oni uspješno pereju mozak večini Hrvata sa svojim MAX adsl i sličnim reklamicama

P.S.

ispričavam se na offtopicu

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline