View Single Post
Staro 01.11.2007., 01:27   #426
Zlo
Premium

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor h3lld Pregled postova
evo kod susjeda stavim a100-i i 1mbit, donesem svoj c010 i 2mbita ... sad, tko je tu lud?
1.Koristio sam daj modem skoro 2,5godine pa mozda znam.

2.Na samoj kutiji od Siemensa A-100 pise osigurava veliku brzinu pristupa internetu-do 8mbit/s prema korisniku (downstream) i 800kbit/s od korisnika (upstream).

3.ti

@jurbas

Zvuci nevjerovatno ali istinito svatko ima nekoga u hebenom t.comu,pogotovo tehnicare a bome svi znamo sto mislim o njima tako da to necu spominjati (bez uvrede tvome tehnicaru)..maximalna brzina adsl1 je 8mbita ali ako je centrala ili sta ja znam presla na adsl2+ onda moze i vise od 16..znaci t-com misli ima glupog naroda pa cemo mi njima reci da mogu korisiti 16 a u biti mogu samo 8 e sinko ja tu nespadam,i kada dobijem povecanje s 5 na 16 i ako bude razlika velika u odnosu na ponudeno,ili cu prijeci na amis ili cu samnjiti na 8mbita t-com,kao sto sam rekao pricekati cu do sutra i preksutra i ako nebude to povecanje onda cu sasvim sigurno to rijesiti..tamo pise sluzbeno do 1.11 svima,nisam vidio da je t-com nigdje napisao ili posalo novu obavijet o tome da ce biti produzeno podizanje nisam.nezanimaju me nikakve isprike od njih ja placam najvecu cijenu jos 5mbita dok neki kojim je povecano na 8 placaju manje nego ja a idu brže od mene..e malo morgen

Zadnje izmijenjeno od: Zlo. 01.11.2007. u 01:42.
Zlo je offline