View Single Post
Staro 31.10.2007., 10:51   #58
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Oko cega raspravljate, njihov cilj je samo profit. Da mogu digli bi cijene ohoho ali sto ce i kome to prodati ?
Iako pomalo navijam za AMD/ATI (David/Golijat ) treba misliti na svoj djep i gledati sto se moze i gdje kupiti povoljno i kvalitetno. Imam 2900 Pro iskljucivo sto je cijena bila jako povoljna i sto sam time nabavio najnoviju karticu koja mi je dostatna za moje potrebe i koja ce me sluziti ubuduce za dx10 aplikacije.
Moje misljenje u vezi grafickog hardwera je da ce on polako nestati kao zasebna jedinica tj. doci ce do integracije CPU/GPU u AIO (sve u jednom). Mislim da je zato AMD kupio ATI i izlozio se ovako velikom riziku u pogledu opstanka. Cini mi se da oni sada jednostavno zele prezivjeti na trzistu, izbacujuci proizvode koji malo zaostaju za konkurentima (Intel, nVidia) a istovremeno radeci na necem puno vecem. Vidjet cemo jer ako ne uspiju, u banani su
Vjerujem da i Intel i nVidia rade na tome ali izvesnu prednost dajem AMD/ATI timu. Imaju podjednako jake timove na oba polja (CPU/GPU) , Intel jak na CPU ali slab na GPU, nVidia obratno
Naznake da se krece u tom pravcu (AIO) vec postoje na netu ali se za sada malo pise o tome. Ne zna se kako stvari stoje pa se niko ne zeli zaletati prognozama
To je moje misljenje, tocno ili ne vidjet cemo kroz koju godinu. Do tada raspravljajmo o ATI / nVidia karticama a poslije ko zna o cemu

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote