View Single Post
Staro 31.10.2007., 09:59   #57
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ovo od nevidije mi se više čini kao neki djelomični paper launch, gledam vani i kod nas, oni dućani koji su ih uspjeli dobiti dobili su mali broj i već su sve rasprodali, a i cijena je mahom dosta veća od najavljene...

@Paske, djelomično se slažem što se čekanja tiče - ako ti nešto zaista treba (pri tome ne mislim na kupovinu 8800gts i QC CPU-a za Krajzis ) onda ćeš to i kupiti onda kad ti treba. Ali ako možeš kupnju planirati, onda postoje i lošija i malo bolja vremena za kupnju

Ja osobno nikad nisam dao više od 1000kn za grafičku. Pričekat ću do polovice studenog da vidim taj 2950 (kažu da će se zapravo zvati HD3800) i ako cijena bude do 1500kn (piše se vani po forumima da će biti jeftiniji od 8800gt) možda i razmislim o kupnji, jer budući da nisam hardcore gamer mislim da bi me ta grafa mogla služiti dvije godine za moje povremeno igranje. Tim više što imam relativno novu 2600xt koju još uvijek mogu dobro unovčiti