Tema: Nvidia G92
View Single Post
Staro 31.10.2007., 08:51   #312
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Puf ....

Jučer sam uspio se malko igrati na Visti, igre: UT3, C&C3, Bioshock - DX10 mod.
Reza: 1600*1200, 4xAA 4XANISO ( nema potrebe za više u takvoj rezoluciji ).

Sve igre su korištene u - High / Highest / Ultra high - modu, već ovisno do kuda ide slider za detalje. U UT3 je korištena i Aegia ( kolika je razlika nemam pojma - obzirom da je korišten software mod ).

Sve je radilo vrlo dobro, dapače odlično. Još uvijek nemam brojke - jer nije bilo vremena, ali subjektivan dojam je da kartica radi odlično. Ovo naime dolazi od razmaženog gamera koji voli glatku igru ili preskoći naslov

Doduše, odokativno, Bioshock u DX10 nije prelazio 30 FPS-a, ali se glatko igralo. Nisam ga probao u DX9, ali radi i izgleda MRAK Voda je - ma joj.

Koliko vam se isplati uzimati ovu karticu ili ne, ili čekati novu generaciju GTS-ica ne znam. Međutim za 2.000 Kn kartuša radi čuda . Sigurno će nove generacije GTS / GTX biti bolje i brže, ali trenutno je 8800 GT najbolji bang for bucks.

Danas nakon posla gore stavljam Win XP ( trenutna instalacija je krepala pod naporom učeja moje drage ženice, a meni se nije dalo popravljati ). Pa ćemo malko OC vidjeti i kako sve to radi pod XP.

Međutim - za sada sam vrlo zadovoljan. Problem je u tome da mogu jedino usporediti sa svojom bivšom 7800 GTX. Nakon slide showa na postavkama kao gore - ovo je raj za oči

Podvečer kad sve složim ću upogoniti i FRAPS, pa pogledam malko koliko FPS-a daje pojedina igra.
Paske je offline   Reply With Quote