Citiraj:
Autor Razer
Pa evo kako smo i obećali za sve fanove dotične i slične glazbe otvorena je tema (da se ekipa na Enyinoj temi ne bi pobunila  ).
Pa krenimo polako...JVC? 
|
Prije svega
Ajde, nadam se da ima još naših ovdje...

Pa ajmo malo ljude upoznat s temom...Znači radi se o glazbenom žanru svoje temelje ''sadi'' u glavnom u zemljama BeNeLuxa...Pretežito su to Belgija i Nizozemska ovaj treći i nije tolko u tome

...Ujedno tamo se i održavaju najveći Hardstyle Party-i...Jedan od nama najpoznatijih je QLIMAX...Ljudi moji, da samo vidite na šta to liči...brrrrrr...Festival je prava senzacija i mislim da okuplja oko 20000 ljudi jednom godišnje.Cijena ulaza na takav festival je oko 40-ak eura, ali to stvarno vrijedi te novce...Imo sam prilike gledat prošlogodišnji Qlimax na dvd-u...Hehe, koja je to organizacija.Mislim da takvo što u ovoj našoj državi nikad vidjet nećemo.
FROM DAYLIGHT INTO DARKNESS

Evo vam linka na najveće HardStyle partye
http://www.q-dance.nl/main.php?pid=3&PARTYID=6425
Znači, jedni od najpoznatijih su, od prije navedeni Qlimax, zatim Defqon One (Almere Strand, Nizozemska), pa Q-Base (Airport Weeze), In Qontrol - Sound Expander

(RAI- Amsterdam)...
Pa evo nam i par najpoznatijih producenata takve vrste:
- HeadHunterz
- Pavo
- Zany
- Showtek
- Daniele Mondello
- Dana (žena

)
- Tatanka
- Technoboy
- The Prophet
- NoiseControllers
- Bas & Ram
- Alpha Twins
- DV8
- Luna
- Dj Isaac
I još par meni najdražih pjesmi:
NoiseControllers- Aliens
HeadHunterz- The End Of My Existence
HeadHunterz- Rock Civilization
Brennan Heart- Get Wasted (Brennan Heart vs. JDX Mix)
Evo, tolko zasad od mene...Nadam se da ima još vas (osim mene i razera) koji slušate ovo, pa eto, možete ovdje o tome pisat!