View Single Post
Staro 30.10.2007., 23:08   #3
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Blame It On The Music

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Pa evo kako smo i obećali za sve fanove dotične i slične glazbe otvorena je tema (da se ekipa na Enyinoj temi ne bi pobunila ).

Pa krenimo polako...JVC?
Prije svega

Ajde, nadam se da ima još naših ovdje... Pa ajmo malo ljude upoznat s temom...Znači radi se o glazbenom žanru svoje temelje ''sadi'' u glavnom u zemljama BeNeLuxa...Pretežito su to Belgija i Nizozemska ovaj treći i nije tolko u tome...Ujedno tamo se i održavaju najveći Hardstyle Party-i...Jedan od nama najpoznatijih je QLIMAX...Ljudi moji, da samo vidite na šta to liči...brrrrrr...Festival je prava senzacija i mislim da okuplja oko 20000 ljudi jednom godišnje.Cijena ulaza na takav festival je oko 40-ak eura, ali to stvarno vrijedi te novce...Imo sam prilike gledat prošlogodišnji Qlimax na dvd-u...Hehe, koja je to organizacija.Mislim da takvo što u ovoj našoj državi nikad vidjet nećemo.

FROM DAYLIGHT INTO DARKNESS
Evo vam linka na najveće HardStyle partye
http://www.q-dance.nl/main.php?pid=3&PARTYID=6425
Znači, jedni od najpoznatijih su, od prije navedeni Qlimax, zatim Defqon One (Almere Strand, Nizozemska), pa Q-Base (Airport Weeze), In Qontrol - Sound Expander (RAI- Amsterdam)...

Pa evo nam i par najpoznatijih producenata takve vrste:
- HeadHunterz
- Pavo
- Zany
- Showtek
- Daniele Mondello
- Dana (žena)
- Tatanka
- Technoboy
- The Prophet
- NoiseControllers
- Bas & Ram
- Alpha Twins
- DV8
- Luna
- Dj Isaac

I još par meni najdražih pjesmi:
NoiseControllers- Aliens
HeadHunterz- The End Of My Existence
HeadHunterz- Rock Civilization
Brennan Heart- Get Wasted (Brennan Heart vs. JDX Mix)

Evo, tolko zasad od mene...Nadam se da ima još vas (osim mene i razera) koji slušate ovo, pa eto, možete ovdje o tome pisat!
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote