View Single Post
Staro 30.10.2007., 22:11   #37
zoran5
Registered User
Moj komp

zoran5's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
je ok razumijem, nosit cu ga i vise nego sta se zamislja i moram ga ostaviot u torbi i ide u helikopter u bunkeric, tako da ce bit izlozen nedacama.... no medjutim

sad radim cijeli tjeda na Toshibi A105 15", ....
pritisnuo sam ekran otraga malo prstima i odma se pojavi mrlja na ekranu ok tocno...
ventilator je sa donje lijeve strane a puse vanka na bocnoj strani, radim vec 15 min i jos se nije ukljucio, lap mi je na krevetu, znaci zatvoren dovod zraka (nisam to ni primjetio dosad) i kad se ukljuci radi kratko i izbaci veoma vruci zrak. ok nakod duzeg vremena se zagrije dosta tako da bi pri duzem letu gledanje filma moglo postat iritantno jer bome grije ko grijalica...
sta toga nema kod IBM-a????????????
tipke su mu dosta labave i zvone ko plasticnjaci kad tipkam, kad pritisnam jace malo propadam unutra ali nije katastrofa sa tim bi se dalo zivjet ( ja ocekujem da je U300 pro ipak kvalitetniji neznam...)
slika i ekran su lijepi tu nemam prigovora, vista radi ugodno, a touchpad mu je odlican i jako osjetljiv tako da niti nemoram lupkat za dvoklik, a najbolji mu je zvuk, RTL-ove vjesti slusam sa posebnim uzivanjem. eto to je moje vidjenje toshibe. kolega ga prenosi godinu dana i kaze malo pzis i nema problema
DELL je druga prica 14" ekran x900 rezoluc. daje drugaciju sliku, ali me zeza nesto pa se nikako nemogu spojit na internet ( inace sluzbeni lap nemam admin ovlasti) tako da nemogu vidjet kako radi na internetu. kvaliteta tipkovnice i tipkanje su ipak kudikamo bolji nago na toshibi, sama izrada kad ga uzmem u ruke osjetim da sam uzeo lijepsi komad plastike.

e sad nemam prilike drzat IBM pa neznam di je on tu.
ako je bolji od svega gore navedenoga onda je to moj lap bez obzira na cijenu. ovo sta sam veceras procita za recoveri i beckup me odusevilo zasad je omjer kupovine
Toshiba 40% IBM 60% ... dolazim doma 10 studenog
zoran

Zadnje izmijenjeno od: zoran5. 30.10.2007. u 22:18. Razlog: greska u pisanju
zoran5 je offline   Reply With Quote