Tema: Nvidia G92
View Single Post
Staro 30.10.2007., 22:06   #295
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
tema se zove G92 a ne duševno stanje ili psihološki profil kupaca nVidie, pa su stoga postovi na tu temu obrisani
kome smeta ima
http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=7
Moram reagirati na ovakvo ponašanje jer Pygm4li0n je zapravo unatoč svom stilu pisanja u pravu. Trenutno je prava euforija oko 8800GT, koja je sve zahvatila uključujući i mene. On samo pokušava unijeti zrno razuma koje očigledno ne nalazi plodno tlo jer nekima nije drago da im se daje dobronamjerne savjete.
Prije svake investicije (ako se kupovina povoljne i dobre grafičke kartice može nazvati investicijom) treba razmisliti, pročitati reviewe (recimo ja osobno cijenim review na PCE dok većina euforičara očigledno ne), vidjeti što bi mogla konkurencija uskoro ponuditi (a to je ipak za samo 15-tak dana) imali kakvih problema, driveri i sl.
Nije lijepo uvoditi cenzuru i brisati tuđe konstruktivne postove i time se priklanjati općoj euforiji.
Postoje vrlo rijetki slučajevi kad se ipak isplati pričekati neko razumno vrijeme. Još uvijek nije izašao Crysis, UT3, CoD4... samo demoi! Dok sve to izađe, doći će i ATI, nova GTS, srediti će se cijene i ponuda. Ja ću osobno pričekati još tih par dana/tjedana jer mi jedino igra koja me zanima (HL2 ep2) radi na sadašnjoj grafi i onda ako bude sreće ubosti novu GTS.
Ono što bih ja volio čitati u ovoj temi su dojmovi kako radi grafa, ima li kakvih problema i sl. a ne "hoću i ja jednu".

Nadam se da i ovaj moj post neće biti obrisan jer je napisan u najboljoj namjeri.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote