@milentije, probaj u registryu počistiti sve što ima veze sa pesom
inače, nakon odigranih 50-ak utakmica u pesu zamijetio sam dosta negativnih strana
pozitivno:
-znatno bolja grafika nego u 6-ici
-pucanja, dodavanja, nabacivanja, odbijanja lopte
negativno:
-sudac idiot, iako je poboljšan sudi neke idiotarije, a nesudi stvarne prekršaje (koji su pogotvo uočljivi kada se igra sa ML igračima)
-KONAMI još nije shvatio sva nogometna pravila, npr. zaleđe (treba ima detaljno objasniti što je to, ali ipak su oni japanci, a njima je nogomet strani pojam, barem za većinu njih)
-ultrajaki sudac-neviđeno je kako se igrač zabije u sudca pa igrač padne, a sudcu ništa
-svi smo isti-koliko sam dosad primjetio uvijek sudi isti sudac(što se izgleda tiče, dobro koncentrirao sam se samo na ML)
-komentatori-iako poboljšani još uvijek su dosadni
-bezglavo trčanje igrača u zaleđe
-ponekad idiotsko proigravanje od strane igrača(npr. stisnem proigravanje, igrač desno sam, a lijevo okružen trojicom i on doda lijevom)
-neoptimiziranost igre-igra ima problema sa izvođenjem na PS3,a na kompu su mi rezultati nekako slabi, meni sa mojom grafom FPS pada na 30 tijekom replaya(na high), mišljenja sam da 5 čončika na ekranu nebi trebao biti neki problem, ne samo za moju grafu već i za neke mnogo slabije
-problemi sa v-syncom-crta koja bježi na ekranu kod nekih v sync ne radi kod nekih radi... i svi ostali problemi kojih ima mnogo koliko vidim
-nelicencirani klubovi
-nerealna snaga nekih igrača(ronaldihno je još uvijek nedodirljiv)
no uz sve nabrojane mane, pes je daleko najbolja simulacija nogometa, ali ima još puno, puno prostora za napredak