View Single Post
Staro 30.10.2007., 21:57   #34
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
@milentije, probaj u registryu počistiti sve što ima veze sa pesom

inače, nakon odigranih 50-ak utakmica u pesu zamijetio sam dosta negativnih strana

pozitivno:
-znatno bolja grafika nego u 6-ici
-pucanja, dodavanja, nabacivanja, odbijanja lopte

negativno:
-sudac idiot, iako je poboljšan sudi neke idiotarije, a nesudi stvarne prekršaje (koji su pogotvo uočljivi kada se igra sa ML igračima)
-KONAMI još nije shvatio sva nogometna pravila, npr. zaleđe (treba ima detaljno objasniti što je to, ali ipak su oni japanci, a njima je nogomet strani pojam, barem za većinu njih)
-ultrajaki sudac-neviđeno je kako se igrač zabije u sudca pa igrač padne, a sudcu ništa
-svi smo isti-koliko sam dosad primjetio uvijek sudi isti sudac(što se izgleda tiče, dobro koncentrirao sam se samo na ML)
-komentatori-iako poboljšani još uvijek su dosadni
-bezglavo trčanje igrača u zaleđe
-ponekad idiotsko proigravanje od strane igrača(npr. stisnem proigravanje, igrač desno sam, a lijevo okružen trojicom i on doda lijevom)
-neoptimiziranost igre-igra ima problema sa izvođenjem na PS3,a na kompu su mi rezultati nekako slabi, meni sa mojom grafom FPS pada na 30 tijekom replaya(na high), mišljenja sam da 5 čončika na ekranu nebi trebao biti neki problem, ne samo za moju grafu već i za neke mnogo slabije
-problemi sa v-syncom-crta koja bježi na ekranu kod nekih v sync ne radi kod nekih radi... i svi ostali problemi kojih ima mnogo koliko vidim
-nelicencirani klubovi
-nerealna snaga nekih igrača(ronaldihno je još uvijek nedodirljiv)

no uz sve nabrojane mane, pes je daleko najbolja simulacija nogometa, ali ima još puno, puno prostora za napredak
Buger je offline   Reply With Quote