View Single Post
Staro 30.10.2007., 20:13   #96
jollyb
4K FTW
Moj komp

jollyb's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor igorba Pregled postova
Ako su ti to prioriteti (kvalitetno snimanje na navedene medije i čitanje oštećenih medija), onda ovim redom:
1. LG H62/66x (odlično snima, odlično i brzo čita)
2. Samsung SH-S203x (snima još za nijansu bolje od LG-ja, čita vrlo dobro, iako za nijansu slabije od LG-ja, može skenirati kvalitetu)
3. LiteOn LH-20A3x (snima vrlo dobro, čita vrlo dobro, može skenirati kvalitetu)
za vrijeme kad sam imao H6xN i kad su radili ispravno, su bili prva liga, tihi, brzi, čitali sve, ali su otišli kvragu ili zbog napajanja ili zbog moje matične (tj. sata kontrolera na njoj jer je malo starija ploča) ili su bili sj***ni modeli. uglavnom, neću više na H6xN modele. samsung ih je zamijenio

preporuke radije za

pata: LG H42N (ili H42L za lightscribe)
sata: samsung SH-S203N

dosad su mi se pokazali kao modeli koji su mi u većini situacija bili najbolji
samsung koristim kratko i nisam upoznat s njim još dobro, malo me zezao s nastavljanjem multisessiona na jednom dvd-u pa sam morao napravit reset kompa ali prži najbrže od svih snimača koje sam koristio, i kvaliteta je odlična. tih je, čita sve što sam dosad ubacio u njega.

LG je također sve čitao što sam stavio u njega, tih je i brzo snima dvde. mane jedino bih mu stavio kao nema kvalitetu skena dvda i riplock origigi dvda. ali to mislim da nije takav problem
jollyb je offline   Reply With Quote