Tema: Nvidia G92
View Single Post
Staro 30.10.2007., 08:53   #241
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Pygm4li0n Pregled postova
and where am I going to ? I really would love to know
Drobiš gluposti za početak ..

Kao prvo promijeni regional settings, pa da koristiš ČĆŽŠĐ. Tek toliko da je lakše tekst čitati.

Zašto ljudi prodaju GTS-ice ? Da kupe bržu karticu po približno istoj cijeni. Koliko im se isplati znaju samo oni. Dali su samo zaradili ili su im starci dali meni svejedno. Dali će kupiti Ti 4200 ili 4x8800 Ultra za Quad SLi svejedno. Niti su moje pare,niti je to moja briga. Ako te najviše muči kaj drugo kupuju - stvarno živiš prekrasan život, obzirom da nemaš svojih problema da ih brineš.

Osobno čekam 8800 GT da zamijenim 7800 GTX koja mi više ne može tjerati igre u high details. U isto vrijeme šacam rabljene GTX - ice i gruntam koliko mi se to isplati ...

ATi - ako izbaci prije nego ja kupim uzimam u obzir , ako ne nikome ništa.

8800 GT izgleda kao vrlo dobra grafička, a cijena je navodno odlična. Pa naravno da čemo si piknuti jednu

Inaće donedavno sam kupovao kartice u rangu 4500+ Kn. Nažalost žena je vidjela račune i stavila ban na trošenje srebrnine, ali to je druga priča koju svi stariji Žderonje ( osim Jelca - on čini se ima dobru ženicu ) jako dobro znaju ...
Paske je offline   Reply With Quote