Da se i ja malo nadovežem. Slažem se u potpunosti s rajom koja je za to da se treba boriti za svoja prava, inspektorat, potrošač itd. jer zbog takvih će nam kupnja komponenti biti bolja u budućnosti ne lošija. Naravno nemaju svi živaca i sredstava za to, ali oni koji imaju barem oni. I ja sam imao dosta reklamacija, većinu sam ih riješio easy way, no za neke je bilo potrebno pokazati trgovcu da znaš zakone i svoja prava i da ćeš sve napraviti kako nebi ostao preveslan. A što neki kažu i deranje pomaže

. Meni samo ne da nikad nije bilo jasno...nego me konstantno začuđuje na koji to način prljavi trgovci razmišljaju...totalno neproduktivno za sebe, jer se u današnje vrijeme loš glas brzo širi. Ima još puno onih koji su neupućeni, no kako i sami vidimo informatizacija i obrazovanje njome ne staje ni trena i puno će značiti dobar glas. Da i ja za primjer dam Links, svi ga dižu u nebesa, tako da i ja mogu reći kako sam uvjek imao ugodna iskustva s njima, tako se to radi. A za one loše već je dovoljno napisati post ili blog na netu kako bi drugi pokupili informaciju i izbjegli neke moguće probleme...i to je već dovoljna eksponencijalna šteta. Naravno nekad ima i krivih informacija, no to se brzo opovrgne. U svemu tome ono što mi je fascinantno je da kako neki od njih to nekuže, ili kuže no boli ih papuča. Za primjer, zbog loših iskustava, mojih i od poznanika, već godinama nisam i nebi više ni kilu paprike kupio u hg...