Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 29.10.2007., 16:47   #71
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Striček Pregled postova
Ma ti se šališ....masterpiece auto industrije....
Ajde da si to rekao za Audi S5 ali EVO...EVO je japanska kantica sa dobrim motorom i karoserijom namjenjen isključivo utrkivanju i ničem više.
Recimo R32 je to i još više.
prost si, stvarno prost (s tim zelim rec da pricas nebuloze)

Citiraj:
Autor Striček Pregled postova
Treba samo sačekati da nabace još cca 30 kojiiča i EVO ti ga uz bok EVO-a.
No meni je odličan i bez toga...auto izgleda hebeno, vuče hebeno, zvuči prehebeno, hebeno kvalitetan interijer, udoban=hebeno dobar!
evo opet si prost
udoban i da dobro drzi cestu NE IDE ZAJEDNO
da bi auto dobro drzao cestu mora bit tvrd, a tvrd auto nije udoban

druga stvar, ne vuce bas tak kak ti mislis, nema turbo i ne vuce linearno(sto ga vise vrtis to jace vuce), dok lancer od 3.5k pa nadalje razbija, zbog turbine (ne zelim ulazit u detalje ovjesa i motora (i kompjutora zaduzenog za rasporedivanje sile na kotace) jer ga po tom lancer razbija, kao i mnogo razvikanije aute)
ima on(r32) snage nemoj me krivo shvatit ali ga moras vrtit u nebesa

pogledaj test golfa
na stazi 1.30 i nekaj sitno
pogledaj lancera....
nije za badava lancer evolution kultni auto, r32 po mom misljenju to nikad nece postat

jedina stvar u kojem je golf bolji je u volumenu motora, koji pak ne koristi do kraja
i u interijeru
to je to

i za kraj review lancera. stock verzija (286 konja) i pogle kaj tip kaze za njega

evo da izvadim odmah

"The show starts at 3500 RPM when the turbo springs to life and all hell breaks loose. Three words of advice: Hang on tight."
"Do it right and the Evo can be launched from 0 to 60 MPH in less than 5 seconds. But doing it right is harder than it seems; it involves high revs and precise clutch action." drugom rjecju tjeraj ga u crveno

i za kraj usporedba s wrx sti koji mu je izravni konkurent
"Me, I'd take the Evo over the STi, no question. The Lancer Evolution IX is one of the most talented track cars that can legally roam the streets. Just remember to treat it like you would Frank: Show it the proper respect or else it might just kick your ass."

evo link reviewa
http://cars.about.com/od/mitsubishi/fr/ag_06evo9.htm

golf r32 je daleko od evoa i treba mu dosta toga poboljsat a ne samo motor da se i malo priblizi lanceru

i da ne zaboravim citirat jeremya

"it's impossible to crash this thing, look, one finger powersliding"

edit: bas sam malo istrazivao jer si me narajcao s tim golficem i made in germany frazama
znas za kolko ti je golf w12 sa 650 konja zavrsio stazu?
za 1:29.6
obican lancer evo 8 sa 280 konja ju je slozio za 1:28.9

http://tviv.org/Top_Gear/Power_Laps

evo da vidis kaj si reko, vezano za golfa, a reko si da ga 30 konja stavlja bok uz bok sa lancerom, da al na papiru

Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 29.10.2007. u 17:16.
jed2i je offline   Reply With Quote