Citiraj:
Autor Crimecop
Pripadam jednima od ovih šta im igranje postaje sve sporednija i sporednija stvar čisto zato jer nemam motivacije odosno malo je igara koje izazivaju želju za igranjem.A i pojavljuje se taj osjećaj "stari se " koji je isto jedan od faktora zbog kojeg se sve manje igram.Ali naslovi ko šta su Metal Gear Solid,Shadow of Collosus,Farenhait,Black ili Resident Evil 4 (preferiram konzole) još uvijek uspijevaju održati moj gamerski puls na životu i dok god je igara koje imaju "ono nešto " igrat će se iako u puno manjoj mjeri nego prije.
|
hehe, ista stvar i kod mene, pola igara je teska fantazija, jedan protiv njih milijun...
ovu drugu polovicu nemogu pokrenut itd.

farcry mi je bio super dok sam se šorao sa ljudima, kasnije mi je dopizdila (zbog monstera) ali sam je zavrsio i to mi je drago...
ali do sada najbolja igra tipa price, radnje a i grafike (premda nema sto biti zahtjevno) je fahrenheit.
igra s najboljom pricom koju sam ja igrao.
od novih naslova cekam cod 4, jer volim taktiziranje (graw 1,2), i mislim da bi je mogao vrtit na masini...
i to je to.
sve igre koje sam do sad presao mi je drago da sam ih presao jer kad gledam zavrsni filmic se uvijek sijetim onih lijepih trenutaka iz igre i vremena provedenog u igri i bude mi drago sto sam je presao.

aj sad preporucite neki rpg ili fps sa dobrom pricom