View Single Post
Staro 29.10.2007., 16:09   #35
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor IceFisherman Pregled postova
nije to to , to svi dobiju ja sam mislil na to da ti je tvoj adresa potvrđena , jer neki prodavači šaljeju samo na adrese koje su potvrđene od strane paypal-a i takvi puno put imaju najbolje stvari , a kolko sam čital to moreju dobiti samo englezi i amerikanci

tak da mi je malo glupo kad piše ispod da šalje world wide a traži potvrđenu adresu :S
ja sam prije dva dana kupio jedan artikl za cca 200kn s dostavom i onda pročital da se neće dostavljati na adrese koje nisu verificirane (ko da to nisam mogao prije pročitati) ali sam drugi dan dobio obavijest da mi je artikl poslan.
Ali fakat, to je realno problem. Vidio sam i ja puno zanimljivh stvari za kupiti koje ne šalju k nama neverificiranima

Isto tak mi je žao što ne šalju u Europu digitalne kamere iz USA (vjerojatno zbog drukčijeg strujnog adaptera?) jer samo našo novu krasnu Sony kameru za cca 2500kn i još s rezervnom baterijom), a slična takva, samo stariji model kod nas dođe oko 4000kn...

Ma bolje da ne mogu kupiti neke stvari,probio bih sve limite na karticama