Tema: Crysis
View Single Post
Staro 28.10.2007., 23:30   #482
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Sandbox - preporuka onima koji su prošli demo (par puta već ), može se mijenjati doba dana (kul je igrat po noći ), općenito svjetlost, teren itd. - uglavnom da se priuštit zabave uz taj sandbox (do izlaska cijele igre) svakako preporuka tko još nije probao (ovaj komad softvera je dosta bugovit..čak i na XP-u, često zna bacati bezveze neke samo njemu poznate greške itd. - pa je poželjno raditi backup mape)

naišao na još jedan mali "tweak" - radi se o hvatanju screenshotsa. naime rezoluciju možete staviti koju god poželite i uvijek će biti "visoko-detaljna" zato jer će softver (crysis) hvatati više dijelova iste slike u komadima te na kraju ih spojiti u jednu veliko-rezolucijsku kako to funkcionira npr. možete pogledati sljedeću sliku (napomena: 1MB)...

da bi to omogućili u direktoriju Crysisa kreirajte fajl "system.cfg" te u njega ubacite sljedeće:
Citiraj:
con_restricted = 0 (omogućava ogromnu količinu komanda kroz konzolu)
e_screenshot_height 4690 (visina slike)
e_screenshot_width 8200 (širina slike)
e_screenshot_file_format tga (format slike, bmp, tga, jpg kao bi trebalo radit...mada meni dela samo tga kojeg otvaram u PS te potom konvertiram u klasični .jpg)
r_drawnearfov 10 (miče sa slike (SS-a) oružja, mapu itd. (HUD))
save i pokrenite igru...kada želite uslikati - konzola (~) te naredba
Citiraj:
e_screenshot 1
slika će se pojaviti u direktoriju C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\ScreenShots\HiRes

uživajte

p.s. ja uvijek dobijem (i još većina drugih) puzzle sliku...što znači da je malo izmiješana...i niko još nezna riješenje..za sad ja stavim veliku rezoluciju (npr. ~8000) i onda u PS zrežem van kaj mi paše
svebee je offline   Reply With Quote