View Single Post
Staro 28.10.2007., 19:10   #3
Artistar
Vječni Student
Moj komp

Artistar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Moloch Pregled postova
Dilema koja me muči je koji OS instalirati gore. Odlučio sam se za 64 bitni, no nisam siguran je li mi bolja opcija Vista 64bit ili XP 64bit?

Molio bih sve koji imaju slične potrebe da mi prenesu svoja iskustva, kao i naravno sve ostale komentare koji bi mogli biti korisni.
Ako ćeš imalo gledati u budućnost, uzmi Vistu. Mogu svi pričati da je ovakva i onakva, ali činjenica je da će Vista zamijeniti XP sviđalo se to nekome ili ne. To što je nedovršena i nije neki problem jer će je morati srediti - uostalom i XP je bio katastrofalan kada je izašao na tržište, a to su sad svi naglo zaboravili.
Naravno, obavezno provjeri trenutnu kompatibilnost svih programa, ali mislim da ne bi trebalo biti problema.
I sam je koristim otkad je izašla (istina, uglavnom kao dopunu Linuxu), ali situacija uopće nije grozna kao što se trabunja posvuda i normalno se može s njom raditi. Bugova ima i više su iritantni, nego nešto posebno "opasni"....
S obzirom na navedene komponente nemaš se šta brinuti oko performansi, tak da si tu miran.
Moram također napomenuti da je moja 32bitna verzija, pa se nadam da će se još netko (ko ima upravo 64bitnu) javiti sa pokojim korisnim savjetom iz prve ruke.
Definitivno moja preporuka.

Artistar je offline   Reply With Quote