View Single Post
Staro 28.10.2007., 18:52   #68
Foxman
localhost
Moj komp

Foxman's Avatar

Datum registracije: May 2006
Molim odskrolati do dna stranice i oznaciti crnilo....

Dobiti cete ovo ali sakriveno unutar brdo nekih glupih rijeci....

Citiraj:
Pitanje za pametnjakoviće,odlikaše i pc experte koji ovo uspiju otkriti: što je ovo za vraga?

Evo sad ću Vam iznjeti još jednu od svojih vizija pa da vidimo hoće li to funkcionirati. Svatko će to moći provjeriti sam. Pošto se mnogi od Vas još uvijek koriste sa starijim verzijama Windowsa mislim na 98 i sumnjivim browserima nudim slijedeći deal. Uvijek kada me počnete spominjati u newsgrupama broj posjeta na mojoj stranici se jako poveća jednom ih je bilo čak 711 u jednom danu i ja se nađem zatrpan poslom.Pošto posao dobro obavim naravno nitko se ne buni i ne može se reći da je to bila loša referenca. Dosad je sve to funkcioniralo spontano odnosno onda kada Vi niste imali što raditi od dosade onda ste se sjetili mene i počeli sa svojim kritikama i komentarima. Sada ćemo namjerno. Što trebate napraviti? Trebate na što više mjesta postaviti slijedeći link: ------------------------------------------------------------------- ********************************************************* Ako Vas kompjuter ne sluša, ima viruse dialere spyware ne radi kako treba ili uopće ne radi nazovite najbolje: Hitnu PC Službu www.hitna-pc-sluzba.hr i Vaš problem će biti rješen. refered by Vaše Ime ******************************************************** ----------------------------------------------------------------- Cilj je podići broj posjeta na 3 000 dnevno i zadržati taj nivo 30 dana.Broj posjeta može vidjeti svatko na stranici. Ako se postigne taj cilj onaj koji je dao najviše takvih referenci (sam to treba dokazati tako da pošalje u mailu linkove na sve svoje reference koje je dao na mail:hitna_pc_sluzba@inet.hr Ono refered by Vaše Ime je obavezno.Bez toga se neće priznati) ------------------------------------------------------------------------------- dobit će najnoviji naravno legalni da ne bude zabune Windows Vista pa izvolite. Utrka je počela. Rok dokad nije važan.. Važno je postići 3 000 posjeta stranici i održati taj nivo slijedećih 30 dana svaki dan i prvi koji mi dokaže da je dao najviše referenci sa refered by Vaše ime kupit ću mu novi Windows Vista vrijednosti oko 1500 kn. Od njega tražim da mogu objaviti slike o predaji Windowsa na mojoj stranici kao i njegovo ime i njegove izjave. Želim Vam puno sreće i da napomenem mislim ozbiljno. Prvi dobiva legalni Windows Vista Krenite sad! Pozdrav Pavel Đuga Dobro pojačavam ponudu. Biti će dvije nagrade. Jedna Windows Vista vrijedna 1500 kn kada na mojoj stranici bude 3000 posjeta svaki dan slijedećih 30 dana. Druga veća nagrada sa istim uvjetima znači treba objaviti na što više mjesta na newsgrupama,blogovima,oglasima ... slijedeći tekst: ******************************************************* Ako Vas kompjuter ne sluša, ima viruse dialere spyware ne radi kako treba ili uopće ne radi nazovite najbolje: Hitnu PC Službu www.hitna-pc-sluzba.hr i Vaš problem će biti rješen. refered by Vaše ime ******************************************************** i tko postavi najviše toga i to dokaže kada broj posjeta bude 5000 u jednom danu i uspije se održati svaki dan slijedećih 30 dana dobije nagradu u vrijednosti 6000 kuna dakle 4 puta više. Napravit ću mu kompjuter sa slijedećim karakteristikama: -procesor Athlon dual core 4200+ -grafička 512 MB -memorija 1024 MB -disk 320 GB Evo izvolite sad. Da vidimo da li Vas novac može pokrenuti.
Foxman je offline