Tema: Crysis
View Single Post
Staro 28.10.2007., 13:59   #458
AuX
Premium

AuX's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
meni igra steka do boli, baca artifakte svuda.. prode onaj filmic u avionu i skocim van i sve je crno nevidim nista.. samo mrak.. u nekom trenutku vidim malo mora ili neba ali sve ostalo je crno...i onda na zemlji vidim samo svoju pusku a ostalo sve u mraku..nije mi do drivera stavljeni su zadnji i u drugim igrama mi sve ok..neznam sta ra radim vise..

imam slicne probleme. meni dakle kada igram a shaders quality je na low ili medium fale skoro sve texture. recimo meni je avion na pocetku nevidljiv ljudima se samo oci vide. poslije sve crno osim nesto malo puske itd. probaj staviti na high SQ. tako je meni proradilo.

nego ljudi imate li problema ko i ja? ne vezano uz ovo vec uz sporo otvaranje objectives-a, mape, izbornika za modanje oruzja te samog izbornika igre???
ja trebam cekati jedno 5-8 sec da mi ista od toga otvori!!! koji mu je vrag?

inace sa konfom C2D E6600 na 3.0, Ati X1900XT 512MB, 2GB rama te win xp, nije bas nesto super igrica. na nativnoj rezi dakle 1280x1024 sve na high + 6x AA (optimist) mi ide nekih 8-15 fps-a .
ako stavim sve na low (osim shadera jer nebi radilo), AA OFF, i na 1024x768 imam nekih 25-50 fps-a.
na 1280x1024 sve na low (opet osim shadera jer nebi radilo), AA OFF, imam nekih 18-35 fps-a. tj ne mogu bas posteno igrati na nativnoj. nadam se da cu cijelu igru moci.

Zadnje izmijenjeno od: AuX. 28.10.2007. u 14:30.
AuX je offline   Reply With Quote