View Single Post
Staro 19.02.2004., 00:52   #12
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by MadBoY
@Blade

Izgleda da nisi igrao niti Doom3 nit HL2 leakove.
Doom3 radi i na 1 Ghz 256MB ram i Gf2 sa mid detaljima na nekih 15 fps.

A mene se zivo j***3 za HL2 i Doom3 jer STALKER izgleda jebeno predobro i mislim da ce igra pokopati D3 i HL2.

nisam jeli niti nisam imao potrebu igrati proizvod koji nije ni blizu gotovog ali nazalost takvih ima dosta cak i na trzistu.

kaj se tice zahtjevnosti reci cu ti samo jednu stvar. ovako da bi se prodavao hardware treba postojati software koji ga moze iskoristiti (izgleda da vrijedi samo za graficke)
u cem je stvar naravno da glavasine nedi imali posla kada bi igre radili na gf 2mx i izgledale ko oni demoi od 64kb i sl.

pa stoga moraju sj***t. igru da radi samo na najnovijem!!

kaj je bilo sa lock on-om svi koji su imali pre alpha alpha i pre beta verzije uredno su radil i na gefoce 4 karticama ali kad je trebala igra izaci na trziste nekom cudnom silom je vise nisi mogao pokrenuti na "normalnom" stroju (ovo citaj, na vrhunskom). mislim da je sve jasno kak ide igra kod proizvodjaca igri i hardwarea. jedno bez drugoga nejde jel da ide sada bi bili na 166mx i igrali igre hl2 koje bi izgledale bolesno i placali par dolara za hardware (da stvarno sam otisao u krajnost ali samo da docaram stvar)

edit: prokleti tipfeleri!

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote