Lijepo si napisao gdje da ide. Sada odi i ti opet tamo, samo umjesto Recovery pogledaj na Dependencies i vidi što piše pod: "The following system components depend on this service"
Da ti pomognem i nabrojim samo neke:
- cryptographic services
- logical disk manager
- logical disk manager administrative service
- network connections
- print spooler
- protected storage
- remote storage
- routing and remote storage
- security accounts manager
- terminal services
- windows managment instrumentation
- windows instaler
- ...
Količina i vrsta servisa ovisi o konfiguraciji. Kako god bilo, niti jedan od tih servisa ne želim da ovisi o servisu koji ima problema. Ima li RPC problema, imaju i svi ostali. Samo je pitanje vremena kada će neki crv iskoristiti taj MS patch za svoj rad a onda će administratori širom svijeta imati migrene. Ja ću imati želučane tegobe od smijeha.
Mogao bi i Paske štogod napisati o Keriu kao rješenju takvih problema pa da objasnim zašto je taj firewall nesposoban. Isto se odnosi i na ostale "zatvarače portova". Firewall je danas potreban jednako kao i antivirus. One koji ih ne koriste ne želim u suprotno uvjeravati. Sam stav pokazuje količinu njihove gluposti.
P.S. Svi moji kompovi, bez obzira na zakrpe i service packove imaju RPC na Restart the computer na First failure. I naravno da mi sve radi bez restartova. Imam 6 kompova u mreži, koji imaju pristup internetu na ovaj ili onaj način.