Kako god bilo, ja i nisam bas zadovoljan. Pustim DVD, slika je mrak, pustim te sample-ove, isto, dok kada gledam DVB-T mi je isto kao kad spojim na analogni signal i slika jednostavno nije dobra. Ako si netko to ne moze docarati, neka ode u neki od ducana i pogleda LCD za vrijeme nog. utakmice. Cini mi se da je bas najbolji primjer nog. utakmica. Ukupno gledajuci igraci su mali u kadru i kao da im se dodjeljuje malo podataka, te kako se krecu, tako nema dovoljno informacija koje bi opisale taj pokret. Kada mi je u kadru recimo lice, koje se krece lijevo, desno, gore, dolje kako govornik prica, onda se to ne moze primijetiti i DVB-T izgleda mrak.
HD discovery mi isto lagano trzucka.
Promatrao sam jos malo sliku. Stanje je ovakvo. Ako je covjek u sredini kadra, a sve ostalo miruje slika je super, a i pokreti covjeka, no kada se kamera mijenja, znaci cijeli kadar se mijenja, onda trza ili sto je brza to je zamuchenija. Da li je to problem u codecu, LCD-u ili signalu koji dolazi sa DVB-T-a?
BTW, vjerojatno su danas vremenski uvjeti povoljniji, no S i Q su mi na 100% i na Odasiljacima i na Croatel-u.