View Single Post
Staro 27.10.2007., 11:28   #1
Ygor, The
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Podizanje sustava na laptopu ...

Molio bih par smjernica oko podizanja sustava na laptopu od nekoga tko je tako nešto već radio,

Naime, trenutno imam Vistu na laptopu (HP 6710b). Vistu i još hrpu programa koji su došli instalirani s laptopom, tj. kada sam ga prvi put otvorio sve se sa windowsima automatski instaliralo, driveri itd....

E sad, ja bi stavio gore XP Pro, i formatirao disk. Zanima me kako ide procedura sa instaliranjem svega, je li isto kao i za običan desktop PC. Konkretno me muči sva ova silna hrpa drivera:

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093

Dakle, ja formatiram disk i stavim gore friški XP SP2. I sada bih trebao sve te drivere jedan po jedan instalirati? Iskreno, očekivao sam neki pack koji instalira drivere, barem večinu njih, ili ti da da odabereš...

I kojim redosljedom da instaliram drivere? Je li važno, i moram li sve ove s popisa?
Na laptopu ima hrpa sitnica poput bluetootha, fingerprint readera, mikrofona, quick keysa, i sl... To se sve ponaša kao zaseban dio hardvera sa svojim driverima, jel?

Zahvalan na svakom savjetu, naime, nikad nisam podizao sustav na laptopu a od svih tih silnih utilitya i drivera sam malo zbunjen...
Ygor, The je offline   Reply With Quote