Molio bih par smjernica oko podizanja sustava na laptopu od nekoga tko je tako nešto već radio,
Naime, trenutno imam Vistu na laptopu (HP 6710b). Vistu i još hrpu programa koji su došli instalirani s laptopom, tj. kada sam ga prvi put otvorio sve se sa windowsima automatski instaliralo, driveri itd....
E sad, ja bi stavio gore XP Pro, i formatirao disk. Zanima me kako ide procedura sa instaliranjem svega, je li isto kao i za običan desktop PC. Konkretno me muči sva ova silna hrpa drivera:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=1093
Dakle, ja formatiram disk i stavim gore friški XP SP2. I sada bih trebao sve te drivere jedan po jedan instalirati? Iskreno, očekivao sam neki pack koji instalira drivere, barem večinu njih, ili ti da da odabereš...
I kojim redosljedom da instaliram drivere? Je li važno, i moram li sve ove s popisa?
Na laptopu ima hrpa sitnica poput bluetootha, fingerprint readera, mikrofona, quick keysa, i sl... To se sve ponaša kao zaseban dio hardvera sa svojim driverima, jel?
Zahvalan na svakom savjetu, naime, nikad nisam podizao sustav na laptopu a od svih tih silnih utilitya i drivera sam malo zbunjen...