View Single Post
Staro 27.10.2007., 00:02   #81
MadManBD
Premium
Moj komp

MadManBD's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Igram i ja, evo copy paste sto sam napisao na drugom forumu..

------------------------------------
Evo igro sam malo, dosao sam do dijela di XXX pogine u borbi

Uvodna animacija ima sigurno 5+ minuta, plus jos animacije prije nego sto dobijes kontrolu u igri, poprilicno dobar pocetak igre.
Graficki je vrlo lijepa igra, morao sam ipak spustit detalje na medium da bi radilo lijepo (reza 1280x1024).
Animacije su isto lijepo naravljene.
Sad sam tek vidio da ima ono character development, ima strength, dexterity, stamina i jos jedna, ima silver i iron? sword mi se cini, uglavnom dosta toga na tom polju.. ima i potion creating ako sam dobro vidio.

Ono sto mi se nesvidja ili barem cudno tj treba se naviknut, je malo smjesno kretanje, ko da je lik pijan pa trci recimo, i bezveze tj meni dosadan nacin borbe, imas 3 stila, strong/fast/group, samo s pravim mozes ubit nekog protivnika, recimo sa strong ne mozes protiv nekog ko se brzo krece, stalno ce ti pisat parry.. al dobro to jos moze proc..

Na****c mi ide stalno loading, rijetko prodje 10 minuta igre a da ne prelazis u novi novi/stari nivo koji se mora loadat (nekom mozda nece smetat..)

Onoj picki u igri sise ispale van, vidi se da svi muski radili na igri
-----------------------------------------

To je bilo nakon sat vremena igre, sad kad sam vec malo vise odigro mogu rec da je igra vrlo dobra, na borbu sam se navikao, jedina losa stvar su cesta loadanja dijelova, svaku kucu loada, pa opet duzi loading pri izlasku, malo zivcira al ajd..

evo jedan screen, nis drugo netreba
MadManBD je offline   Reply With Quote