View Single Post
Staro 26.10.2007., 20:09   #919
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Ja sam bio do prije 10ak dana jako zadovoljan njima. Sve je ferceralo bez greske, telefon besprijekoran, bez suma, jeke i sl., net brz-brzine jednake deklariranim za razliku od iskona na kojem sam bio prije, u igrama ping odlican i konstantan, kao i download.

Medjutim, od kad su radili nesto na mrezi (nedjelja 14. ako se ne varam) sve je krenulo po zlu. A milim da su lagano "overbookirali" kapacitete. Sve mi savrseno radi ujutro i to traje do 3-4 sata popodne. Tada mi brzina downloada pada i oscilira (skokovita je) - govorim o speedtestu i testu na njihovom siteu. Kulminacija je oko 8-11 sati navecer kada mi download padne na 600-1000 kbpsa (inace sam na 2 mbps i kad sve stima download je cca 2050 kbps). Stvari se pocnu popravljati iza ponoci. Iz tog zakljucujem da dolazi do zagusenja. Danas su mi promijenili router ali ista stvar. Naravno dosli su, napravili to i istestirali u 10 ujutro kad mene nije bilo doma, a i kad je inace sve OK.

Nadam se da ce u slijedecem pokusaju to rijesiti, jer to traje vec 10ak dana i "lagano" mi ide na zivce.
Gumby je offline   Reply With Quote