Citiraj:
Citiraj:
Autor drupci15
da da danas je tesko nac posao bez "papira" i to zelenih a "bezveze" da ne govorim aktivno trazim posao vec par mjeseci i di god dođeš na razgovor to je sve čista formalnost..... tako da realno gledajuci na cijelu situaciju ljudi koji se trude i daju 100% sebe da nadju posao placaju si prekvalifikacije, seminara i sl. nemaju velike bolje receno nikakve izglede za dobit posao, dok tatini sinovi vuku dvojcice po skolama, maturiraju preko kuverti a o faksevima da ne govorim, jos niti ne dobe diplome na ruke a posao ih vec ceka..... di je tu pravda..... ma daj uvijek je to bilo tako samo je danas sve vise i vise takvih slucajeva.....
@ Mr.Black - ako ti treba kakva literatura sto se tice certifikacije PM ti je otvoren 
Danas u IT struci u RH fali toliko ljudi da je to strasno. I to u ozbiljnim firmama.
Cime se bavis?
a ostalo slobodno vrijeme tražim posao,
al ne gubim nadu.....
iako znam da tekvi seminari ne pruzaju onu razinu znanja kakvu bi trebali ali ja moram pljuvat lovu da bi dobio nekakav papir, iako smatram da u IT-u nema skole do prakse..... mozes ti buljit u knjige al nije to to..... ako nadjem nekakav posao u skoro vrijeme, planiram i dalje ulagati u svoje zanje......